WeTek Community Forum
«1

Comments

  • Grle50Grle50 Posts: 90WeTek Community Member
    No official!
    No changelog!
    This fake image!
  • armirarmir Posts: 50WeTek Community Member
    edited January 2017
    This is not fake!
    Here you can read all information
    ;)

    http://www.opena.tv/openatv-6-0-image-rueckmeldungen/30020-openatv-6-0-beta-test-image-preview-infos.html

    Whats New?

    OE-Core Build:
    Update von Jethro auf morty
    GCC 5.30 -> GCC 6.20
    glibc 2.2.3 - > 2.2.4
    Build Python Engine 2.7.11 -> 3.5.2
    Bitbake 1.29 -> 1.32
    Optimierung für Multibuild Umgebung
    Error Checking und Cache Optimierungen
    uvm.


    Gstreamer:
    Gstreamer 1.8.1 -> Gstreamer 1.11
    Support neuer Media Codec
    HLS Streams Optimierungen
    Bug fixes und Speicheroptimierungen für Embedded Systeme


    openATV Enigma2:
    Multituner Funktion für Boxen mit DVB-C/T (Hybrit Tuner)
    Multistream (MIS)
    ATSC Tuner und EPG für USA und andere Länder
    chinesische Menüsprachen
    neue SKIN Optionen, um VTI Skins zu nutzen (Experimentell)
    Debug Levels Reduzierung der Information dadurch
    Verbesserung der Geschwindigkeit für alte Geräte Modelle
    Fehlerbereinigter Mymetrix SKIN
    Verbesserter USB Tuner Support
    Bereinigen von Laufzeitfehlern und Memleaks
    Update Python 2.7.11 -> 2.7.12


    Arm Modelle:
    Umstellung von ARMV7 nach Cortex A15 Tuning
    auf der selben Basis wie Dreambox DM900
    openSSL ABI Version Anpassung wie Dreambox DM900


  • Grle50Grle50 Posts: 90WeTek Community Member
    Ok.My mistake:)
  • Grle50Grle50 Posts: 90WeTek Community Member
    I can not do download.
    Search me username and pasword.
    What's the problem?
  • lmzalmza Posts: 21WeTek Community Member
    Is there a kernel source on github for wetek openatv ? Want to recompile kernel to enable a feature which is currently disabled.
  • VinnieVinnie Posts: 24WeTek Community Member
    Great news!!

    Time to dust off the WP2.

    Can this image boot in to Kodi, like the original Wetek Play?
  • GroovetempleGroovetemple Posts: 73WeTek Community Member
    someone tested this Image? is kodi availible in the feed?
  • zecliozeclio Posts: 13WeTek Community Member
    The 15/01/2017 don't look for wireless network, any one know if this has this bug solved?
  • the_ripperthe_ripper Posts: 28WeTek Community Member
    @zeclio
    Python lib (from below link) used by Enigma2 wifi plugin doesn't work ok in 64bit mode, thats why you dont see any network detected.
    https://pypi.python.org/pypi/python-wifi

    You can try to see if wifi list any network with this command after you telnet:

    iwlist wlan0 scan

  • MiGMiG Posts: 13WeTek Community Member
    working so far - but no ac3 or dolby 2.0 sound. only mpeg2

    any tips to solve this?
  • kiesa2kiesa2 Posts: 82WeTek Community Member
    Still very buggy image and i can confirm ac3 hd channels no audio.
  • zecliozeclio Posts: 13WeTek Community Member

    @zeclio
    Python lib (from below link) used by Enigma2 wifi plugin doesn't work ok in 64bit mode, thats why you dont see any network detected.
    https://pypi.python.org/pypi/python-wifi

    You can try to see if wifi list any network with this command after you telnet:

    iwlist wlan0 scan

    Here is the result of it.

    root@wetekplay2:~# iwlist wlan0 scan
    wlan0 Scan completed :
    Cell 01 - Address: 9C:5C:8E:8B:BA:40
    ESSID:"xxxxxxx2016"
    Mode:Managed
    Frequency:2.452 GHz (Channel 9)
    Quality:5/5 Signal level:-34 dBm Noise level:-92 dBm
    IE: IEEE 802.11i/WPA2 Version 1
    Group Cipher : CCMP
    Pairwise Ciphers (1) : CCMP
    Authentication Suites (1) : PSK
    IE: Unknown: DDAE0050F204104A0001101044000102103B00010310470 01097FFB6721467EF4A61A72DF8ABB47622102100154153555354654B20436F6D707574657220496 E632E1023001C57692D46692050726F74656374656420536574757020526F7574657210240008525 42D41433638551042001139633A35633A38653A38623A62613A34301054000800060050F20400011 011000852542D4143363855100800022008103C0001011049000600372A000120
    Encryption key:on
    Bit Rates:1 Mb/s; 2 Mb/s; 5.5 Mb/s; 11 Mb/s; 18 Mb/s
    24 Mb/s; 36 Mb/s; 54 Mb/s; 6 Mb/s; 9 Mb/s
    12 Mb/s; 48 Mb/s
    Cell 02 - Address: 9C:5C:8E:8B:BA:44
    ESSID:"xxxxxxxxx_5G"
    Mode:Managed
    Channel:-1e+06
    Channel:-1e+06
    IE: IEEE 802.11i/WPA2 Version 1
    Group Cipher : CCMP
    Pairwise Ciphers (1) : CCMP
    Authentication Suites (1) : PSK
    Encryption key:on
    Bit Rates:6 Mb/s; 9 Mb/s; 12 Mb/s; 18 Mb/s; 24 Mb/s
    36 Mb/s; 48 Mb/s; 54 Mb/s
  • flottebieneflottebiene Posts: 16WeTek Community Member
    edited April 2017
    After testing Openatv on SDcard my Wetek Play2 dosnt Boot any System... Support dosnt answer. Anyone a idea what can I do?

    I have an r32 cable and Putty says Read MMC: 0 Read USB 0 Loop and again..
  • crnkojcrnkoj Posts: 20WeTek Community Member
    Hey, how exactly do i install this to the sdcard? Just dd or something else?
  • gabrielparaisogabrielparaiso Posts: 18WeTek Community Member
    crnkoj said:

    Hey, how exactly do i install this to the sdcard? Just dd or something else?

    1. download and install https://www.sdcard.org/downloads/formatter_4/
    2. open the program indicated above and format your MICROSD (basically choose the drive of your card and make FORMAT)
    3. download and install https://sourceforge.net/projects/win32diskimager/
    4. open the above program, then select the IMAGE (.img) you want to use (for example OPENATV), choose MICROSD as destination and do WRITE
    5. ready the card is created and it is only put in the power of your wetek2
    6. attach the wetek2 to the socket and it will boot through the card (the first boot is always time-consuming)
    7. you will have access to a wizard and then you only have to go ahead with your criteria (I advise for 720p 50Hz already)
    8. At the end of the wizard you already have wetek2 ready with E2, you can configure the list of channels etc.


  • VinnieVinnie Posts: 24WeTek Community Member
    Anyone who has problems with the WiFi, do not use the scan, but enter the details manually and it should work.

    I've been using this image all the time since its release on 28.2, and it has worked flawless, no problems for me, seems to be quicker than the WP1.

    The big question is, will this ever get Kodi, I wish I was clever enough to port it in to the image, is there anyone working on it that can do with some testers, or donations? Could it be done with a script to shut down E2 and in boot in to Kodi, and visa-versa?
  • ChekosChekos Posts: 13WeTek Community Member
    Hi Vinnie,

    I have issue with HD channels, the picture is degraded downwards, can you confirm that you don't have same issue ?

    Thanks
  • yuramailyuramail Posts: 11WeTek Community Member
    Chekos said:

    Hi Vinnie,

    I have issue with HD channels, the picture is degraded downwards, can you confirm that you don't have same issue ?

    Thanks

    Actually the HD channels decrypting failure still remains at this version...
  • kali89kali89 Posts: 7WeTek Community Member
    edited February 2017
    Is there already a suitable ****?

    No cam on the forum

    MC117
  • ChekosChekos Posts: 13WeTek Community Member
    edited February 2017
    Hi,

    Are IPTV channels working ?

    Thanks.
  • kesonjakesonja Posts: 118WeTek Community Member
    4K resolution still not work?
  • AlfamanAlfaman Posts: 12WeTek Community Member
    edited April 2017

    After testing Openatv on SDcard my Wetek Play2 dosnt Boot any System... Support dosnt answer. Anyone a idea what can I do?

    I have an r32 cable and Putty says Read MMC: 0 Read USB 0 Loop and again..

    I have only found a video on Youtube how to fix the problem. But I dont find these Image to rescue the box.

    Have you managed to recover your play2? Same issue here.

    Any instructions anywhere to recover play2 uboot and restore firmware?

  • jahed88jahed88 Posts: 6WeTek Community Member
    Guys I just cooked up big time, was trying to get the picture to fit perfect with my screen (some elements were off screen) was messing around with the resolution settings and I changed it so all resolutions played at 1080i60 (my TV output) now when I boot openatv it's loads up but when the channel comes on it kicks me back to my source select, I'm guessing because my TV can't display the resolution I set it to. Any help like how I can quickly switch to 720p as soon as it loads up and I see the option there but don't know how to change it (top Middle screen it displays available resolutions?) damnificados I gotta stop tinkering!!!
  • turboelvisturboelvis Posts: 88WeTek Community Member
    Try the RCA output
  • jahed88jahed88 Posts: 6WeTek Community Member
    Will give it a try thanks!
  • turboelvisturboelvis Posts: 88WeTek Community Member
    edited April 2017
    Any joy?
  • jahed88jahed88 Posts: 6WeTek Community Member
    @turboelvis I just reflashed the box thanks for the suggestion.
    got another for the thread for some reasons my HD channels only provide narrative sound option pressed yellow button but ac3 is the only other option, any way around this?
Sign In or Register to comment.
© Copyright 2014 - Creative Dreams | Powered by Vanilla
All times are UTC