WeTek Community Forum
Hi WeTek Fan! :)

Please check our WeTek Closed BETA program: http://www.wetekforums.com/v/discussion/31382/call-for-closed-beta-on-wetek-play-2?new=1

Give me also the feedback over the new look on our community forum: http://www.wetekforums.com/v/discussion/31383/new-forum-look?new=1

Thanks
MasterChief117

WeTek Core OS v3.0.2 released by OTA update

AnimaAnima Posts: 1,633WeTek Support Team
edited January 23 in WeTek Builds/ROMs/Updates
WeOS 3.0.2 has been released which includes some quick fixes from the feedback of our community








We're proud to announce that we start seeding the OTA update of WeTek Core OS v3.0.2



To download and apply the update directly from your device, simply access WeUpdate app from My Apps select “On-line Update”.



Here are the bug-fixes you will get with the new WeOS 3.0.2


WeOS v3.0.2 for Core

Changelog:

- WeOS Launcher bug fixes
- Bug fix for some streaming apps
- Various fixes regarding system’s performance and stability.









For the update, we advise to disconnect the HDD's.

After installing, we always recommend a reboot on WeTek Core.

If you want to make a manual install, please download this file:


https://mega.nz/#!hpghWRJb!dYYfM6gLk0EVWZlsVCWrmww7WhK_Z_hE-fnNdtrVPB4



Best Regards Wetek Team



Comments

  • salvadorsalvador Posts: 4WeTek Community Member
    Sorry to say, but Amazon Prime Video still not working.
  • salvadorsalvador Posts: 4WeTek Community Member
    Rectification, you need to uninstall the app if previously installed and then install it again in order to get the app working.
  • TapalqueTapalque Posts: 15WeTek Community Member
    Accuweather not working with the new launcher.
  • rumax1956rumax1956 Posts: 2WeTek Community Member
    salvador said:

    Rectification, you need to uninstall the app if previously installed and then install it again in order to get the app working.

    Tried that, and also cleared cache and data, but doesn't work. No video with Amazon Prime.

    Something else to try prior of reinstalling old version of the OS?
  • salvadorsalvador Posts: 4WeTek Community Member
    rumax1956 said:

    salvador said:

    Rectification, you need to uninstall the app if previously installed and then install it again in order to get the app working.

    Tried that, and also cleared cache and data, but doesn't work. No video with Amazon Prime.

    Something else to try prior of reinstalling old version of the OS?
    Which app did you install after uninstalling the previous version? I installed "Amazon Instant Video" from the Aptoid store, not the Amazon Prime Video from Google Play.

  • rumax1956rumax1956 Posts: 2WeTek Community Member
    salvador said:


    Which app did you install after uninstalling the previous version? I installed "Amazon Instant Video" from the Aptoid store, not the Amazon Prime Video from Google Play.

    YES!!! That did the trick!!

    The aptoide version works flawlessly. B)

    Thank you very much!!

  • emal011emal011 Posts: 14WeTek Community Member
    I choose to give it a try, and indeed Amazon prime works, but now my other app DAZN it doesnt work anymore...
  • bigjess007bigjess007 Posts: 11WeTek Community Member
    For this new OS, Please post links (and instructions) to the do an upgrade (saving settings and apps) AND a complete clean install with all settings/apps erased. Thanks.
  • flickerflicker Posts: 3WeTek Community Member
    Kodi is not working after this update and also Google Play Store seems to be gone...
  • acstacst Posts: 15WeTek Community Member
    flicker said:

    Kodi is not working after this update and also Google Play Store seems to be gone...

    KODI isn't an update problem, it's updated automatically (probably) on your Core to KODI 17 which doesn't work good with the Core. You can use the Wetek Player (which is a fork of KODI 16) instead.
  • khairopkhairop Posts: 11WeTek Community Member
    just update with wetek 3.0.2. Now its even worse, no wifi and no detection of ethternet cable. Any ideas?
  • bigjess007bigjess007 Posts: 11WeTek Community Member

    For this new OS, Please post links (and instructions) to the do an upgrade (saving settings and apps) AND a complete clean install with all settings/apps erased. Thanks.

    I'm bumping this request. WeTek please post this info, If I am to rebuild my core (yet again), we need this posted. If it is posted somewhere and I am missing it, my apologies, please direct me to it. Thank You.
  • true86notrue86no Posts: 5WeTek Community Member
    This is not working out. I gave the new interface a good old long try. Wifi stopped working. I'm going back to V2.
  • RemusickaRemusicka Posts: 5WeTek Community Member
    Hello!

    Is there a chance that the WeOS could be run from from the mSD instead of the internal flash?
    I have LibreElec on the flash.

    Thank you!
  • AnimaAnima Posts: 1,633WeTek Support Team
    Remusicka said:

    Hello!

    Is there a chance that the WeOS could be run from from the mSD instead of the internal flash?
    I have LibreElec on the flash.

    Thank you!

    Unfortunately, Android cannot run on the SDcard.
    Maybe try out the other way?
    Android NAND and Libreelec on the Sdcard?

  • liloyliloy Posts: 2WeTek Community Member
    edited August 14
    Hello good day
    I'm having problems with Netflix and Core & I see that I am not the alone with these problems,

    Wetek have in mind to launch an update to solve these crashes?

    The solution to clean cache + data, is not practical and the truth is that buy this Core for use for Netflix (for the HD in app) and these inconveniences, do not do well to the brand.

    Edit: We also have Crashes with Google Play Movies.

    Regards,
  • bmsevenbmseven Posts: 9WeTek Community Member
    edited August 18
    Just performed the update but it gets as far as loading apps then just sits there forever any ideas?

    Fixed it after faffing around had to do a factory reset from android.
    Still refused to load wipe/clear cache and update all good now
  • liloyliloy Posts: 2WeTek Community Member
    The load of App in new update is necessary, it only remains patience to pull over all app to the new system.

    To improve the performance I advise to use another launcher (I use action launcher 3 in my case) and the use of clean master to eliminate the notifications in the background, that its accumulation makes the system go unstable.
Sign In or Register to comment.
© Copyright 2014 - Creative Dreams | Powered by Vanilla
All times are UTC