WeTek Community Forum

Nadogradnja na WeTek Play OS v1.1.7 (clean installation) zapela

begobego Posts: 11WeTek Community Member
Nakon nadogradnje ili bolje rečeno prilikom pokušaja nadogradnje na WeTek Play OS v1.1.7 (clean installation) Wetek neće više ništa. Prvo sam pokušao automatski pa nije išlo a onda sam pokušao ručno . Ručno se samo zacrni ekran i dalje ne mrda. Ima li netko sličan slučaj ?

Comments

 • begobego Posts: 11WeTek Community Member
  edited April 2016
  Već 2 dana pokušavam i ništa. Ovdje ima nešta izgleda isti slučaj kao kod mene ali šepam s engleskim pa ako tko bolje razumije ? http://wetekforums.com/v/index.php?p=/discussion/27205/wetek-os-1-1-7-for-wetek-play-14-03-2016/p5
 • begobego Posts: 11WeTek Community Member
  Evo tri dana isprobao sve mogućnosti i box je jednostavno zaleđen. Ako čita netko od Wetek ekipe molio bi ih da mi daju savjet što raditi
 • denisoftdenisoft Posts: 122WeTek Community Member
  Jesi rijesio?

  Probaj prema uputama sa ovog posta, tu je kako OE box pretvorit u play, ali u osnovi to je programiranje box-a ''iz nule'':

  http://wetekforums.com/v/index.php?p=/discussion/18695/tutorial-mod-your-wetek-openelec-box-to-wetek-play-and-run-openelec-from-sd#latest
 • begobego Posts: 11WeTek Community Member
  Hvala prijatelju. Nakon par dana isprobavanja svega i svačega više nisam imao živaca i poslao sam im ga u Ljubljanu da ga srede .
 • denisoftdenisoft Posts: 122WeTek Community Member
  Uf, ruzan osjecaj tako zaglaviti, cekanje je najgore, bit ce sve OK. Ja sam odustao od 1.1.7. citajuci komentare o problemima, cekat cu 1.1.8. sa fix-evima. 1.1.5. mi radi OK, mislim, koristim ga da bi bootao box sa mSD!
 • begobego Posts: 11WeTek Community Member
  I ja sam ga samo za to koristio ali navuklo me na 1.1.7. što nije dobro završilo a nisam baš neiskusan što se tiče androida. Ništa bit će zanimljivije kada se malo odmorim od njega :)
 • begobego Posts: 11WeTek Community Member
  Evo riješili mi ljudi problem. Poslao sam ga u Ljubljanu i ustanovili da je ploča riknula . Kako, zašto... ? Stavili mi novu ploču i poslali . Zapravo sve je napravio Miralem i ovim putem mu se jako zahvaljujem.
  Prava firma, pravi ljudi, uslužni, brzi i svaka čast.
 • commandocommando Posts: 152WeTek Community Member
  edited October 2017

  za to se koriste alati
  postoje dve opcije
  preko

  USB Image Tool
  ili
  Soft Recovery rs232 preko putty i Wetek cabl
 • stupinstupin Posts: 5WeTek Community Member
  Pozdrav,
  imam wetek openelec sa wetekos 1.1.8 u flešu i moj problem je što mi android nepripoznaje više sd karticu u androidu .U početku mi je radio ok,na flešu android a preko sd kartice sam imao openspa zadnju enigmu i kada sam preko enigme u njezinom kodiju gledao neki film on mi je smrznuo i nije nikako htio proraditi pa sam ugasio box iz struje i izvadio sd karticu.Nakon toga sam formatirao sd karticu preko windowsa i ubacio drugu enigmu (pbenigma 6.1) i vratio je u box ali nakon toga više nije htio podizati e2 preko sd kartice i uvijek mi podigne android.Unutar androida ja više nevidim svoju sd karticu.Kada ubacim sd karticu u box onda idem u postavke androida u storage i kliknem mount sd karticu on izbaci poruku preparing sd card and formating i ništa nakon toga...nije ju prikaza i pripozna u androidu.
  Mogu li instalirat preko usb stika openelec fleš verziju na fleš preko recovery iz menija androida?Mislim da mi čak dopušta i preko update ručnoga odpozadi boxa da uđem u recovery....
Sign In or Register to comment.
© Copyright 2014 - Creative Dreams | Powered by Vanilla
All times are UTC