WeTek Community Forum

WeOS v3.2 by OTA for WeTek Play 2 [Android Marshmallow 6.0.1]

1235

Comments

  • azmagicazmagic Posts: 2WeTek Community Member
    azmagic said:

    Where can I download the manual version of WeOS 3.2?
    have one problem ,install libreelec in nand now not can back for android ....
    help
    thanks

    Well, I already solve my problems ... here's nobody's answer, well we're going when the users have problems and nobody helps, come on guys ...
  • Rimasi98Rimasi98 Posts: 10WeTek Community Member
    @azmagic What did you do? Thx
  • -GingeR_NutZ--GingeR_NutZ- Posts: 19WeTek Community Member
    Wetek play 2 dead? Ive been hiding since UK hit Kodi add ons hard. But it could srill function. It has potential. Please dont die on me.
  • capillonpubcapillonpub Posts: 40WeTek Community Member
    Hi,

    I'm still in webos 2.0.3
    Is there a way to test this version on SD card boot ?

    Thanks
  • MasterChief117MasterChief117 Posts: 3,707Administrator - WeTek Community Manager

    Hi,

    I'm still in webos 2.0.3
    Is there a way to test this version on SD card boot ?

    Thanks

    No, there is no way to use mSD card with Android

    BR

  • kiesa2kiesa2 Posts: 82WeTek Community Member
    So no wetek android 3.3 android 7.1?
  • AnimaAnima Posts: 1,982WeTek Support Team
    kiesa2 said:

    So no wetek android 3.3 android 7.1?

    Android 6 was released on WeTek Play 2 just a few months ago, It will be a little more time until Android 7 will be used.

  • boukheznaboukhezna Posts: 101WeTek Community Member
    edited December 2017
    Is there support for new Kernel 4.xx for android wetek play 2 ?
  • ThrallThrall Posts: 3,321WeTek Support Team
    boukhezna said:

    Is there support for new Kernel 4.xx for android wetek play 2 ?

    Unfortunately, no:)

    Best Regards

  • pschupschu Posts: 34WeTek Community Member
    Just updated to v3.2 and cannot find a way to change the QWERTY input of my Logitech K400 keyboard to QWERTZ :(

    All available options in the settings are reflected on the on-screen keyboard, no impact on the input via the Logitech keyboard.

    Any solutions?
  • pschupschu Posts: 34WeTek Community Member
    pschu said:

    Just updated to v3.2 and cannot find a way to change the QWERTY input of my Logitech K400 keyboard to QWERTZ :(

    All available options in the settings are reflected on the on-screen keyboard, no impact on the input via the Logitech keyboard.

    Any solutions?

    Oh man... I guess I had tomatoes on my eyes.

    Solution: you have to go to "settings -> more settings -> languages and input" and select a keyboard layout for the hw keyboard that you wanna change (you will see it only if it's plugged in)
    Courtesy of @ChristianTroy

    Thanks!
  • ziya1969ziya1969 Posts: 8WeTek Community Member
    I used very long time wp1 and now wp2 box and box haved still not own iptv apps i dont understand that so big company cant do and find it
  • boukheznaboukhezna Posts: 101WeTek Community Member
    edited January 2018
    @Thrall
    So far I'm not satisfied with the my wetek play2 On the one hand dvb s2

    WETV It lacks many features such as channel arrangement and channel modification - edit/add pid video et pid audio ...etc

    Moving between channels is a bit cumbersome, both in terms of control and transition
    The convulsion shows a list of channels some thing
    I'm tired of waiting for a correction why all this delay

    I am interested in improving wetv
  • mrgiggsy11mrgiggsy11 Posts: 254WeTek Community Member
    @boukhezna man we've been waiting for channel management update since september 2016... It will never come !
  • wwtechwwtech Posts: 12WeTek Community Member
    So... a few bugs & quirks still here:

    Still a big red REC while recording. Can you not make that distracting thing go away?

    No AAC audio on radio channels.

    Still no 16APSK - can't remember if that is a hardware or software issue.
  • ThrallThrall Posts: 3,321WeTek Support Team
    Thank you for sharing this.

    This will be forward to the development team.

    Regarding the 16APSK, this is related to hardware.

    Best Regards

  • zbigzbig20zbigzbig20 Posts: 942WeTek Community Member
    edited February 2018
    @Thrall , any plans to release new weos for us?
  • ThrallThrall Posts: 3,321WeTek Support Team
    Hey @zbigzbig20 Our team is working on WeOS, however, that isn't any scheduled update for now.

    Best Regards

  • tareetaree Posts: 9WeTek Community Member
    will it be safe to downgrade from 3.2 to 3.1?
    as most of the reviews suggesting that 3.1 version is better then 3.2.
    for manual update i have to download zip file
    put it in sd card and then go to recovery and flash zip file?
  • ThrallThrall Posts: 3,321WeTek Support Team
    @taree From 3.2 to 3.1 that is no problem. Only if you downgrade to versions older than 2.0.3 which is based on Android 5.

    3.2 and 3.1 are both based on Android 6 so it will have no impact on the filesystem.

    Best Regards

  • tareetaree Posts: 9WeTek Community Member
    thanks i m loving wetv in spite of so criticisim.
    tvhead with libreelec is a big headache.
    wetv is simple enough for common users like me.
    only thing which is worrying me that i cant find signals while moving my dish.
    mean no signal bar in scanning menu of wp2.
    any solution for this as i use 2nd receiver to tune my dish.
    signal bar is available when we press ok but it disappear in 2 seconds,.
    any possibility to increase banner time of signal bar?
  • mrgiggsy11mrgiggsy11 Posts: 254WeTek Community Member
    taree said:

    thanks i m loving wetv in spite of so criticisim.
    tvhead with libreelec is a big headache.
    wetv is simple enough for common users like me.
    only thing which is worrying me that i cant find signals while moving my dish.
    mean no signal bar in scanning menu of wp2.
    any solution for this as i use 2nd receiver to tune my dish.
    signal bar is available when we press ok but it disappear in 2 seconds,.
    any possibility to increase banner time of signal bar?

    - i face this problem too and i used another reciever in order to install Satelites on wetek :/
    - channel management is missing tooit is a simple thing that we have being waiting since september 2016 and still no estimated time when it will be released!
  • sempresempre Posts: 3WeTek Community Member
    Hello,

    Any prevision of when a new version (3.3?) will be delivered to public?

    Thanks.
  • ThrallThrall Posts: 3,321WeTek Support Team
    @sempre, For now, we do not have information about it :)

    Best Regards

  • DieselDiesel Posts: 31WeTek Community Member
    Can I use my phone to search by voice?
  • ThrallThrall Posts: 3,321WeTek Support Team
    Hi @Diesel,
    Unfortunately no.
    Best Regards

  • saDeKsaDeK Posts: 37WeTek Community Member
    Why do I have to select SPDIF with relative video delay after a few seconds to hear audio via amplifier and optical cable?
  • ThrallThrall Posts: 3,321WeTek Support Team
    saDeK said:

    Why do I have to select SPDIF with relative video delay after a few seconds to hear audio via amplifier and optical cable?

    Which application you're using?

    Best Regards

  • saDeKsaDeK Posts: 37WeTek Community Member
    With WeTV
  • ThrallThrall Posts: 3,321WeTek Support Team
    Our team is already working to fix this issue with WeTV lipsync. It should work normally if you use the device directly connected to the TV but it this is noticeable when you use an AVR.

    Best Regads

Sign In or Register to comment.
© Copyright 2014 - Creative Dreams | Powered by Vanilla
All times are UTC